Diensten

Buitengevel

De gevel is voor ieder van ons een heel belangrijk aspect van de woning.

Zo zorgt de buitengevel voor de uitstraling en look van onze woning.

Daarom is het ook ons doel dat we hier met belang en zorg te werk gaan.


Kaleien

Kalei is een cementvrije mortel op basis van hydraulische kalk en minerale stoffen. Het is een techniek die de onderstructuur laat doorschemeren en voornamelijk gebruikt wordt voor zijn authentiek karakter. Omdat er kalk aanwezig is in de kaleimortel leeft de kalei mee met de weersomstandigheden. Zo krijgen we als het ware een buitengevel met verschillende nuances. Bij kalei hebben we een  ruim kleurenpallet.


Gevelbepleistering

Naast de klassieke variaties in bakstenen kan een gevel eveneens met een sierpleister bezet worden. Verschillende afwerkingswijzen zoals siliconenpleister of minerale pleisters, en door de grote waaier van kleuren zorgen deze voor een zee van mogelijkheden zodat het exterieur van uw woning een echt pronkstuk wordt.

Bovendien kan een gevel perfect aan de buitenkant geïsoleerd worden. Deze ecologisch verantwoorde en milieubewuste werkwijze heeft tal van voordelen!


Binnenbepleistering

Het pleisterwerk is de basis voor de afwerking van een woning. De afwerking en waarde van uw huis hangen af van de kwaliteit van de pleisterwerken! 
Het zijn de gladde , egale muren & plafonds, en de handig verborgen bekabeling en leidingen die aan uw huis een kwalitatieve en verzorgde uitstraling geven. Bespaar hier niet. Wij werken steeds met natuurgipsen. De afwerking gebeurt volgens de regels van de kunst en met oog voor detail. Je kan kiezen tussen nat - gips vermengd met water en droog pleisterwerk, de klassieke platen.


Nat pleisterwerk

Het aanbrengen ervan gebeurt als de woning winddicht is en als alle leidingen voor sanitair en elektriciteit gelegd zijn. Het resultaat is een vlakke, gladde ondergrond die de basis vormt voor elke verdere afwerking.


Droogbouw

Met droog pleisterwerk kan je alle kanten op zo kan je perfect nieuwe scheidingswanden of voorzet wanden plaatsen. Ook kan je verlaagde plafonds snel afwerken. Bij droog pleister komt er bijna geen water aan te pas, zodat er geen droogtijden zijn. Dat betekent ook dat er geen oponthoud is voor de volgende bouwfasen, in tegenstelling tot bij traditioneel pleisterwerk.

De bevestiging van gipsplaten gebeurt op een metalen of houten onderstructuur. In de holle ruimte achter of tussen de gipsplaten kunnen wij leidingen wegwerken en/of isolatiemateriaal plaatsen. Dankzij het lichte gewicht van de platen moet je bij de plaatsing van scheidingsmuren geen rekening houden met de draagstructuur van je woning.


Badkamer renovatie

Met een renovatie van je badkamer, kan je dezelfde ruimte een nieuwe touch geven, het oude bad vervangen door een nieuwe inloop douche.

De enkele lavabo vervangen door een nieuwe dubbele lavabo met perfect meubel op maat.

We kunnen werken met nieuwe tegels, maar ook met Mortex of stuc. De badkamer kan tot in de kleinste details afgewerkt worden. Van a tot z. Wij realiseren de badkamer van uw dromen.Tegels

Tegels zijn onderhoudsvriendelijk en bestaan in alle mogelijke kleuren, formaten. Wilt u een moderne uitstraling of ziet u liever het klassieke?

Met tegels kan u alle kanten uit.


Cemher  en  stuc

Cemher en stuc zijn een multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor het bekleden van minerale oppervlakken (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen, …). De Cemher of stuc worden momenteel veel gevraagd voor het uitvoeren van vloeren, muren en meubels met een tadelakt look (een waterdichte glanspleister) of met het uitzicht van effen beton!